Zoeken naar bij voorkeur

Uw zoekactie voor bij voorkeur leverde 47 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Personal Trainer 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie wil een personal training met een hoekje eraf?
Hoi iedereen! Ik ben een heel erg nieuwsgierige en creatieve hetero, geen aantrekking tot mannen maar wel into fun en ik hou van experimenteren. In mijn private fitness studio ontvang ik deze avond mannen, bij voorkeur met een hoekje eraf, net zoals ik :-) Niet in kwalijke zin natuurlijk maar mannen die het ook wel fijn vinden om een erotische spanning op te bouwen. Wil je langskomen vanaf 19 uur? Reageer dan even met je stats en wat je graag wil doen, ik reageer op ieder bericht. Misschien tot straks?  

Wie wil een personal training met een hoekje eraf?
Anton 41 jaar Antwerpen - Turnhout
15-05 onderdanige bttm moet geneukt terug gestuurd worden
Onderdanige man moet zijn kontje aanbieden en laten neuken en bij voorkeur met volgespoten kontje terug gestuurd worden. Welke top man met bij voorkeur 18+ cm heeft hier zin in? Hij verplaatst in omgeving Turnhout.  
19cmXL 38 jaar Antwerpen - Herentals
Xl voor soft ruk date gezocht en geboden.
Je bent slank of normaal gebouwd en hebt een mooie rechte lul? Dan wil ik jou penis stijf zetten, kloppend hard maken tot je spuit. Ik ben zelf hetero maar kik wel op grote stijve pikken zoals die van mij op de foto's. Date doen we beiden naakt. Bij voorkeur ontvang je, anders buitendate. Reageer met foto van pik voor de klik. Tot snel.  

Xl voor soft ruk date gezocht en geboden.
Geert 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Fundate met kans op ...
vast contact, ik zelf bi 45 struise, weinig behaarde versabottom. Ervaren en zoek bij voorkeur een rijpere man voor regelmatige stomende dates bij klik. Veel bespreekbaar maar altijd met wederzijds respect, hygenië en discretie. Voor de rest is het motto alles kan, niks moet.  
johan 51 jaar Limburg - Lommel
voor morgenavond
Welke slanke, verzorgde en klein geschapen (liefst 65-plus) man ziet het zitten om me morgenavond te komen neuken (bij voorkeur zonder condoom) en in me klaarkomen. Heb hierin nog geen ervaring, Is voor mij dus de allereerste eerste keer. Ben zelf 51 jaar en slank gebouwd.  
Steven 42 jaar Antwerpen - Zandhoven
Leuk speelkameraadje gezocht voor regelmatig
Hoi, ik m42j 1m80 95kg zoek een leuke jongen om regelmatig af te spreken en leuke tijd te hebben samen regio Zandhoven - Zoersel - Grobbendonk. Kan soms ontvangen, cardate of buiten is ook mogelijk. Jij bij voorkeur tussen 18 en 30j. Antwoord met foto en stats en wat je wil doen en hoe jij het ziet. Geile grtjs x  

Leuk speelkameraadje gezocht voor regelmatig
bottom 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Beste bi topmannen.......
Mijn man is bottom en zoeken een man of mannen voor hem en haar. Het is zeer belangrijk dat je ervaring hebt met een man lekker diep te nemen. Je kan ontvangen op een zaterdagavond en niet roker. We zoeken doeners en niet preuts.(Zijn wij ook niet) Bij voorkeur niet jonger dan 36 en zoekend zijn naar frequent daten. Wie maakt ons geil. Mail met volledige beschrijving van jezelf!  
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie mag ik straks gelukkig maken? (eerst adv goed lezen!)
wie mag ik straks pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en st amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

wie mag ik straks gelukkig maken? (eerst adv goed lezen!)
Carl 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie ontvangt deze voormiddag voor geile date?
Ik ben vandaag tussen 7u en 11u in de regio rond Mechelen (Bonheiden, Zemst, Hombeek) en ben op zoek naar een geile date. Eerder een soft-date met trekwerk, eventueel wederzijds. Ik laat me graag uitvoerig betasten en aftrekken, zodat ik lekker kan spuiten. Als het klikt dan kan het wederzijds. Ik ben 42j, slank en sportief gebouwd, 1m85, 85kg, geen BBS, 18x5, intiem geschoren, zeer verzorgd en altijd geil. Jij moet discreet kunnen ontvangen, en bij voorkeur ben je iets ouder, hoe ouder hoe beter/geiler ... Graag reactie met jouw stats en woonplaats (straat) en jouw wensen.  
Carl 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie ontvangt morgen voor geile date?
Ik ben morgen in de regio rond Mechelen (Bonheiden, Zemst, Hombeek) en ben op zoek naar een geile date. Eerder een soft-date met trekwerk, eventueel wederzijds. Ik laat me graag uitvoerig betasten en aftrekken, zodat ik lekker kan spuiten. ALs het klikt dan kan het wederzijds. Ik ben 42j, slank en sportief gebouwd, 1m85, 85kg, geen BBS, 18x5, intiem geschoren, zeer verzorgd en altijd geil. Jij moet discreet kunnen ontvangen, en bij voorkeur ben je iets ouder, hoe ouder hoe beter/geiler ... Graag reactie met jouw stats en woonplaats (straat) en jouw wensen. Indien mogelijk, dan graag morgen tussen 9u en 11u.  
  1   2   3   4   5